Thanks City..!

27 February 2010

 

Picture from http://www.guardian.co.uk/ - Terry 0-1 Bridge. Chelsea 2-4 City. Photograph: Rebecca Naden/PA

Terima kasih City atas kemenangan yang masih lagi panas sebentar tadi. Ucapan terima kasih itu datang ikhlas dari para penyokong Man Utd. hehe.. 

MU walaubagaimanapun semakin hampir untuk memintas Chelsea dengan hanya dibezakan satu mata sahaja pada ketika ini.

Mengulas perlawanan Chelsea dan City sebentar tadi, perlawanan ini sememangnya dijangka panas dengan kehadiran Terry dan Bridge di atas padang. 

Skandal Terry masih lagi menghantuinya setelah  bahagian pertahanan yang dikawal dibolosi sebanyak 4 kali..

Kecederaan serius yang di alami Cech mengakibatkan dia terlepas beberapa aksi Liga Inggeris selama tiga minggu dan tugas penjaga gol terpaksa di ambil oleh penjaga gol simpanan mereka, Hilario.

Aksi mantap Tevez dan Bellamy di bahagian serangan berjaya mengucar kacirkan pertahanan yang dikawal oleh kapten mereka Terry. 

Perlawanan ini berlangsung dengan agak panas setelah dua kad merah dilayangkan oleh pengadil kepada Belleti sekaligus memberikan sepakan penalti kepada City yang mudah di ambil oleh Tevez.

Kad merah kedua menyusul setelah Ballack menerima kad kuning kedua setelah mengasari Tevez.

Keputusan penuh Chelsea 2-4 Man City.


2 comments:

Fyzal said...

menyesal aku tk tgk game ni semalam. so aku download video goal jer.. padan muka Terry.. tu la pasai... rembat awek member sendiri.. kn dah dapat atas padang..

SeLaDaNg4u said...

rugi bro x tgk..best woo..sonok tgk chelsea kena aym ngn ank buah mancini ni ha..kah3x..terry out of form mlm td..haha..