MU tewas lagi..!!! oh tidakkkk..!

20 January 2010
Setelah kekalahan Man Utd ditangan Man City awal pagi tadi pelbagai persoalan mula timbul oleh rata-rata peminat Man Utd tentang arah tuju MU musim ini..

Disingkirkan oleh Leeds Utd pada perlawanan Piala FA pusingan ketiga beberapa minggu yang lalu kini MU dalam tekanan untuk mempertahankan kejuaraan liga apabila pencabar utamanya Chelsea menang besar ke atas Sunderland kelmarin.

Namun MU masih berpeluang untuk sekurang-kurangnya memenangi Carling Cup pada musim ini apabila City bakal bertandang ke Old Trafford untuk perlawanan pusingan kedua dengan kelebihan satu gol.

Atau adakah Ferguson akan turut mengikut jejak langkah Liverpool dengan kekalahan demi kekalahan dan juga bakal kehilangan pemain-pemain utama mereka seperti Gerard dan mungkin juga Torres jika mereka gagal sekurang-kurangnya menduduki tempat ketiga untuk layak secara automatik ke Liga-liga Juara Eropah musim hadapan.

Akhirnya impian Tevez untuk meraikan gol pertamanya ketika bertemu United dihadapan bekas pengurusnya, Ferguson menjadi kenyataan.

2 gol tu bro..! keh3x..